DJ-KURSER

INTRODUKTIONSKURS  /  PRIVAT INTRODUKTIONSKURS

En perfekt kurs för dig som är nyfiken på DJ-yrket men vill börja på en lättare nivå


Introduktionskursen är vad den heter, en introduktion till DJ-yrket - genom kursen får du insikt i både teori och mixträning/praktik.

Teorin består av grundläggande kunskap om vad arbetet som DJ innebär och vilka problem som kan uppstå, kunskap om utrustningen m.m. Efter teorin genomför vi praktiska övningar där Du introduceras i hur man taktmixar, räknar BPM/tempo och mycket annat.


Vill du fortsätta med Intensivkursen (inom 1 månad) och bli en utbildad DJ erbjuder vi Dig 1000:- i rabatt på kursavgiften för Intensivkursen.

Vem bör gå denna utbildning?


Introduktionskursen är för dig som vill prova på DJ-yrket men är osäker om du vill gå en längre utbildning. Kursen är en övergripande genomgång av både teoretiska och praktiska saker som du behöver veta när du ska arbeta som DJ, vi kör även grundläggande mixträning och träning av hörseln.

INFORMATION
PRIS: 1 995:-  (2 495:-)

Kurslängd: 3 tim
Priset inom parantes gäller privatkurs

INTENSIVKURS  /  PRIVAT INTENSIVKURS
Kursen ger dig en bred utbildning och praktisk träning som gör att du kan ta olika typer av spelningar


I Intensivkursen ingår djupgående teori där vi lär ut det du behöver veta kring utrustningen, alla funktioner, felsökning, Rekordbox mjukvara, förberedelse inför spelningar och mycket annat. Utöver teorin ingår också praktisk mixträning med flera moment där du får en väldigt bra kunskap om olika mixtekniker och träning av hörseln. Med dessa övningar och kunskaper kommer du att vara säker i DJ-båset, kunna ta olika typer av spelningar, förhandla med klubbar om speltider mm.
Efter avslutad kurs erhåller du ett signerat diplom där en fullständig beskrivning ingår om vilka moment som har ingått i kursen.


Vem bör gå denna utbildning?


Intensivkursen är för dig som vill få en djupare insikt i yrket, och kanske framföver arbeta med det, samt få praktisk handledning och mixträning. Efter avslutad kurs kan du på egen hand ta olika typer av spelningar.

Vi har lagt upp kursen så att Du lär Dig alla grunder och mixträning under en intensiv helg med 1 uppföljningstillfälle efter kursens avslut, för att följa upp utbildningen och få ett bra avslut. Detta uppföljningstillfälle gör också att Du får en återkoppling på de saker vi har gått igenom under kursen och det blir lättare för att Dig att öva på egen hand.

INFORMATION
PRIS: 6 995:-  (8 495:-)

Kurslängd: 18 tim
Priset inom parantes gäller privatkurs.

VIDAREUTBILDNING / UPPFÖLJNING
En kurs för dig som vill följa upp, eller vill bättra på dina tidigare kunskaper


Uppföljningskursen riktar sig först och främst mot DJ-Akademiens elever men också till de elever som har en del erfarenhet sedan tidigare, antingen av att spela på fester eller har påbörjat sin egen träning hemma men vill gå vidare och utveckla kunskapen. Kursen är också tänkt att vara ett bra komplement till vår Intensivkurs och som ett alternativ att kunna ta ett fritt antal privatlektioner.
När Du går vår uppföljningskurs tar vi alltid hänsyn till din nuvarande nivå och anpassar undervisningen efter Dig, oavsett vilken musikstil Du vill spela.


Vill du boka en kurs som innehåller flera timmar för att fördjupa dig ännu mer så
rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt för att få ett paketpris på ett elevanpassat upplägg - info@musikakademien.se.Vem bör gå denna utbildning?


Vidareutbildningskursen är till för dig som redan har övat en del men vill komma längre i ditt spelande. Vi utgår från din nuvarande nivå, frågor och funderingar och tar det därifrån

INFORMATION
PRIS: 950:- /tim

Kurslängd: 1 tim
Valfritt antal timmar, paketpris finns

DJ-kurser, Introduktion & intensiv

Några ord från våra elever:


"Grym utbildning, täckte allt det praktiska men även hur man bör tänka som DJ. Tack vare utbildningen och repetition av det jag har lärt mig så kan jag idag spela på egen hand ... Rekommenderar starkt om du vill börja DJ´a!"

/Alexander"Ville bara säga att jag haft bästa helgen på evigheter!! ...Detta slog ju ALLT!!

Elias är ju en underbar personlighet, helt rätt!! Inte bara pedagogisk, han har verkligen det där extra! Han är metodisk, möter mig på min nivå men ställer också krav på utveckling. Jag kände mig peppad, uppmuntrad och taggad att fortsätta utvecklas. Han har verkligen lyckats utmana mig på rätt sätt/nivå för att jag ska känna att jag verkligen vill göra detta!!"
.....
/Sanne"Hej!

Ville bara säga att det va en jättebra kurs och Micke var grym som ledare!"

Mvh /Emil

Ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 
 
 
 Sveriges enda nationella utbildare inom DJ och musikproduktion sedan 2007.

En del av Brush Music Group AB, 559192-4880

DJ-kurser & musikproduktionskurser

STOCKHOLM: Högbergsgatan 30, Södermalm
MALMÖ: Bokgatan 16, Sofielund

Email: info@musikakademien.se

Telefon: 073-9010010  (11:00-18:00)

© Copyright, Musikakademien. All Rights Reserved.