STUDIOS

VÅRA STUDIOS

En av de viktigaste faktorerna i en studio (förutom utrustningen) är miljön - den måste vara en källa till inspiration, motivation och

samtidigt bidra till kreativiteten. Förutom att ha detta i åtanke när vi byggt våra rum och omkringliggande utrymmen har vi dessutom

sett till att samla ett noga urval av både digital och analog utrustning som vi införlivar i våra utbildningar - allt för att du som elev ska kunna

känna dig bekväm och få en så insiktsfull utbildning som möjligt.

Du kan också boka våra studios för egna sessions och produktioner!

STOCKHOLM, SÖDERMALM

Musikproduktionskurs, Stockholm

Studio 1

Musikproduktion

Vår minsta studio är också en av de mest analoga när det kommer till synthar och andra instrument.
Denna studio är för närvarande uthyrd men fungerar i vissa fall som kompletterande rum för inspelning av gitarr, sång, keyboards och piano.


Musikproduktionskurs, Stockholm

Studio 2

Musikproduktion, Mixning/Mastering

Denna studio används uteslutande för musikproduktion, diverse sångpålägg och mixning av olika projekt. Rummet tar idag hand om flera olika artister, producenter och låtskrivare som i sin tur arbetar med olika förlag och skivbolag.

DJ-kurs & musikproduktionskurs

Studio 3

DJ, Musikproduktion, Mixning/Mastering

Vårt största rum med den där extra kreativa känslan och inspirerande miljön. Blandningen av digital och analog hårdvara gör att vi kan arbeta med ett stort antal olika skarpa projekt och kurser. Studion är byggd för att ta hand om alla typer av produktion, mixning, mastering och även DJ-utbildningar

DJ-kurs & musikproduktionskurs

Studio 4

Musikproduktion, Mixning

Studio 4 är vårt nyaste tillskott i familjen, en låtskrivar- & produktionsstudio med fokus på kreativitet där mysfaktorn är riktigt hög.
Trots att rummet är relativt nytt så har ett antal artister och studenter redan arbetat för fullt här och skapat nya produktioner som ska släppas under året!

MALMÖ, SOFIELUND

DJ-kurs & musikproduktionskurs

Studio 1

DJ, Musikproduktion, Mixning/Mastering

I detta rum sker de flesta av våra DJ-kurser, här håller vi också kurser inom produktion & mixning/mastering. Ett riktigt trivsamt rum med rätt atmosfär för flera olika typer av sessions och låtskrivarcamps.

Musikproduktionskurs, Malmö

Studio 2

Musikproduktion, Mixning/Mastering

Det här rummet är ett väl avvägt rum för mindre produktioner och inspelningar av t.ex. gitarr, keyboard och sång.Träpaneler på väggarna och behaglig ljussättning gör att många väljer det här rummet för att få rätt inspiration och arbetsflöde.


Musikproduktionskurs, Malmö

Studio 3

DJ, Musikproduktion, Mixning/Mastering

Ett av de större studiorummen där det oftast sker inspelningar av sång och instrument, tillsammans med låtskrivarsessions och mixning/mastering.
I det här rummet håller vi också kompletterande DJ-kurser och vidareutbildningar.Replokal i Malmö

Studio 4 / Replokal

Replokal

Fullt utrustad replokal med tillhörande sångbås. Här går det att höja volymen till 11 utan att störa omkringliggande studios och konferensrum. Det är få ställen där man hittar en lika fräsch och utrustad replokal.

Danssal, övningssal i Malmö

Danssalen

Övningssal

Den större danssalen som finns tillgänglig i Malmö, salen kan bokas per timme eller dag. Vänligen kontakta oss om du är intresserad av att boka denna sal för träning och repetition.

Workshop i mixning & mastering och musikproduktion

Konferensrum

Workshops & möten

I vårt konferensrum genomför vi de flesta av våra workshops i Malmö, vi har haft workshops i både mixning/mastering, musikproduktion och DJ.
Ett perfekt rum för större grupper med whiteboardtavla, projektor mm.Sveriges enda nationella utbildare inom DJ och musikproduktion sedan 2007.

En del av Brush Music Group AB, 559192-4880

DJ-kurser & musikproduktionskurser

STOCKHOLM: Högbergsgatan 30, Södermalm
MALMÖ: Bokgatan 16, Sofielund

Email: info@musikakademien.se

Telefon: 073-9010010  (11:00-18:00)

© Copyright, Musikakademien. All Rights Reserved.

Den här sidan använder cookies. Genom att klicka 'Ok' godkänner du att sidan sparar cookies åt dig.

Ok